Aan alle Hulpouders, ouders, breakdansers en publiek van Moving Souls

Geplaatst op maandag 5 juni 2017 / Geen reacties

Beste hulpouders,

Dank dat jullie ons willen helpen met alle taken tijdens en na de voorstelling!
Deze voorstelling is gelukkiger eenvoudiger dan de vorige voorstelling. Daarom is een vergadering ook niet echt nodig volgens ons. Wat we wel hebben gedaan is een brief gemaakt met alle tips and tricks voor deze dag. Deze brief kunt u deze woensdag bij de generale in het theater ophalen, alsmede het schmink- schema. Mochten er dan nog vragen zijn horen we dit graag. Conny helpt u hiermee graag. Wij willen wel graag nogmaals goed in schema brengen welke voorstelling(en) u hulpouder bent. Alle hulpouders mogen de generale bijwonen om alles te volgen vanuit de zaal zodat u straks weet waarover het gaat en welke dansers u gaat tegenkomen. Mogelijk ook om hand en spandiensten te verrichten.

 


“Wasmoeders”

Ook met uw hulp zijn we enorm blij. Toch gaat het nog regelmatig fout…… Wij willen u vragen om na de avondvoorstelling naar achter te komen om de kostuums op te halen. We praten over zo’n 300 kostuums die gewassen moeten worden. Als u ze vergeet op te halen moet ik deze meenemen en dat lukt me niet! So please, don’t forget me:) Er zijn ook nog leerlingen die aangeboden hebben te willen helpen maar dat heb ik niet genoteerd dus please remind me. Het past niet allemaal in mijn auto………

Ouders/ publiek,

Wat mogen jullie straks trots zijn op de dansers! We kunnen ons voorstellen dat jullie hen in het zonnetje willen zetten. Dat kan: na de finale, wanneer wij dit aangeven, mag u naar het podium komen om een bloemetje te geven als u dat zou willen.

Breakdansers en generale,

De tijden van de generale staan niet goed in de brief vermeld voor de breakdansers, ik heb geen rekening gehouden met de middelbare scholieren. (Sommige groepen hebben namelijk ook basisschool leeftijden) I.v.m. de avondvierdaagse probeer ik in de zowel middag als voor de middelbare scholieren van 17.00-18.30 uur.

Het betreft de dinsdaggroep 17.45, woensdag 18.30-19.30, vrijdag 18.00- 19.00-20.00 uur. Zo hebben we dit probleem ook weer opgelost. De woensdag breakdanceles vervalt dan wel, Roderick is met jullie in het theater. Alle leerlingen die er eerder kunnen zijn….. heel graag dan kunnen we het ook nog met de basisschool leeftijd kinderen doordansen.

Alle leerlingen en ouders:

Vanaf deze woensdag kan iedereen in het theater de kaarten afrekenen en ophalen als ook het schmink- schema en de brief voor de dvd. De dvd is volgens afspraak in de week voor de zomervakantie klaar en kan dan ook worden opgehaald. Mochten leerlingen nog gebruik willen maken van het buffet en jullie hebben dit nog niet geregeld kan dit ook nog woensdag. (Wel graag op de afgesproken manier)

Nog even en het is zover…….. !

.

 

 


Laat een reactie achter

YouTube filmpjes die wij leuk vinden

© K'Dans 2013 - 2017 | Huisregels | Links | Contact

Dansschool K'Dans Zwijndrecht.
Lesadres
Develsingel 5 (in het gebouw van het DevelsteinCollege met een eigen ingang)
Correspondentieadres
Elgarstraat 42
3335 DA Zwijndrecht
Telefoonnummer
Mobiel: 06-404 906 24

Populaire zoektermen: Dansschool, Balletschool, Danslessen, Dansschool Zwijndrecht, Dansschool Hendrik-Ido-Ambacht, Dansschool Zwijndrecht, Ballet Zwijndrecht, Balletschool Zwijndrecht, Ballet Hendrik-Ido-Ambacht, Balletschool Hendrik-Ido-Ambacht

Design by JA!sites & Dennis Hunink, development by Dennis Hunink, powered by Wordpress