Wij nodigen u van harte uit voor een proefles. Kijk snel welke lessen we zoal geven.


Hip hop

Hip hop is echt van deze tijd.  Dansschool K'dans geeft deze lessen Televisieprogramma’s zoals So You Think You Can Dance en The Ultimate Dancebattle dagen kinderen vanaf 7 jaar, middelbare scholieren en volwassenen uit om zich te verdiepen in de bewegingen van streetdance, popping, locking, bouncing, arm- en handbewegingen en strakke combinaties.


Peuter en kleuterdans speels en fantasierijk

De peuter en kleuterdans  is bedoeld om de jongste dansertjes in de school op een speelse manier kennis te laten maken met de techniek van dans.We  werken vanuit de basisprincipes vanklassiek ballet, die gestoken zijn in een kinderjasje. Grote sprongen over een regenplas bijvoorbeeld, verbeelden de grand jeté  in de danstechniek. Seizoenen, feesten, kleuren en dieren zijn voorbeelden van thema’s die worden gebruikt in de lessen. Techniek en fantasie worden zo gestimuleerd.De muziek in de les varieert van pianomuziek tot kindermuziek en van kinderdisco tot liedjes met bijpassende bewegingen


Kinderballet kennis maken met danssoorten

Dansschool K'dans  neemt kinderen verder mee in de wereld van de kinderballet. Houding en techniek gaan een steeds belangrijkere rol spelen, maar kinderen maken in deze les ook steeds meer kennis met verschillende soorten dans, zoals streetdance en moderne dans. Dit helpt de kinderen om, wanneer ze rond 7 of 8 jaar zijn, een keuze te maken voor de stijl die zij willen ontwikkelen. Danskinderen van deze leeftijd willen graag worden uitgedaagd om nieuwe dingen te leren.  Het is dan ook belangrijk om te variëren in passen, bewegingen en muziek en stijlen.Door de aangeleerde passen samen te stellen en te veranderen leren de dansers steeds beter de bewegingen technisch uit te voeren. En worden tevens getraind in het onthouden van de danspassen. Ook is er in de les tijd voor een dansspel of improvisatieopdracht  


Streetdance en hip hop flitsend en hot

Streetdance en hip hop zijn echt van deze tijd.  Dansschool K'dans geeft deze lessen Televisieprogramma’s zoals So You Think You Can Dance en The Ultimate Dancebattle dagen kinderen vanaf 7 jaar, middelbare scholieren en volwassenen uit om zich te verdiepen in de bewegingen van streetdance, popping, locking, bouncing, arm- en handbewegingen en strakke combinaties.


Klassiek ballet bij Dansschool K'dans sierlijke bewegingen

Bij Dansschool K'dans: klassieke dans is een gracieuze manier van bewegen. Kracht, souplesse, dynamiek en techniek zijn belangrijke onderdelen in deze les. Het is de basis voor elke danser. De lessen worden gegeven aan kinderen vanaf ongeveer 7 jaar en aan volwassenen. Soms mogen ook spitzen in de les worden gedragen, maar dat is afhankelijk van onder andere leeftijd, techniek en fysiek.Kijk ook even op onze site helemaal onderaan onder het kopje links. Hier tref je danssites aan zoals van het Nationale Ballet. Hier kun je zien hoe professionele dansers deze klassiek danstechniek op prachtige wijze uitvoeren. Ook laten we je op onze You Tube filmpjes wel iets zien wat met klassiek ballet te maken heeft. Deze filmpjes vervangen we vaak, dus blijf  regelmatig onze site bezoeken.


Breakdance freestyle en battles

Breakdance is helemaal hot voor kinderen vanaf 5 jaar, middelbare scholieren en jong-volwassenen.  B-boys and girls, werken aan footworks, toprocks, powermoves, poplocking en electric boogie. In de les bij Dansschool K'dans wordt getraind met de dansers om hen klaar te stomen voor de echte battles. Daarom wordt tijdens de lessen   gefreestyled of gebatteld als voorbereiding hierop. In januari 2013 organiseerde K’dans haar eerste internationale battle: Full House Jam. Grote namen uit de danswereld waren vertegenwoordigd in de jury,  zoals Maiko, (Soulripperz)  Drosha (Head2Toe) en James (Hustlekids). Een evenement welke we zeker gaan herhalen.Kijk een s op You tube naar onze trailer:   http://www.youtube.com/watch?v=2s3i0SOk4Pw


Bootcamp hard werken aan je lijf

Deze  conditieles is bedoeld om op een leuke manier een goede allround bodytraining te volgen. Doel van de les is spieren versterken en soepel houden en het uithoudingsvermogen verbeteren. Low en High energie, Pilates en Zumba  en bootcamp zorgen voor een energieke les.In de les komen de buikspieren wekelijks uitgebreid aan bod. Soms wordt er ook met hand en/of voetgewichtjes gewerkt ( niet bij mensen met blessures)  Fitnessdans in de vorm van Zumba is vaak een spetterend onderdeel van de les. Deze oefening is eenvoudig en laagdrempelig.Voor een goede conditie en sterke spieren volg je de lessen bij Dansschool K'dans.


Theradans o.l.v. fysiotherapeute

Deze les wordt gegeven  bij dansschool K'dans, voor dansers met een blessure, lagere conditie of voor de dansers op hogere leeftijd. Er wordt op een gezellige manier hard gewerkt om de fysieke conditie en eventuele klacht te verbeteren. De les wordt gegeven door een fysiotherapeute. (Er wordt geen praktijk gehouden maar wel advies gegeven aan leerlingen van de dansschool, indien gewenst).


Meditatieles ontspannen en rust

Bij Dansschool K'dans: In de meditatieles staat balans tussen denken, gevoel en fysieke gesteldheid centraal. Vanuit beweging, gesprek en oefeningen wordt de energie geoptimaliseerd. De les wordt besloten met een ontspannings-meditatieoefening.


YouTube filmpjes die wij leuk vinden

© K'Dans 2013 - 2017 | Huisregels | Links | Contact

Dansschool K'Dans Zwijndrecht.
Lesadres
Develsingel 5 (in het gebouw van het DevelsteinCollege met een eigen ingang)
Correspondentieadres
Elgarstraat 42
3335 DA Zwijndrecht
Telefoonnummer
Mobiel: 06-404 906 24

Populaire zoektermen: Dansschool, Balletschool, Danslessen, Dansschool Zwijndrecht, Dansschool Hendrik-Ido-Ambacht, Dansschool Zwijndrecht, Ballet Zwijndrecht, Balletschool Zwijndrecht, Ballet Hendrik-Ido-Ambacht, Balletschool Hendrik-Ido-Ambacht

Design by JA!sites & Dennis Hunink, development by Dennis Hunink, powered by Wordpress