Nieuwsbrief laatste 1.5 week/ K’dans

Geplaatst op dinsdag 27 juni 2017 / Geen reacties

Beste allemaal,

Iedereen weer bij gekomen van onze K’dans voorstelling, Moving Souls? Het was heel geslaagd en alle dansers hebben top gepresteerd! Ook dank aan iedereen die in welke vorm ons heeft geholpen.

Zaterdag 1 juli a.s zijn we uitgenodigd om in Heerjansdam op te treden met een aantal groepen.

Het gaat om de groep dinsdag 17.45 uur/ Breakdance( Apache), woensdag 16.45( Juju on the beat), donderdag 17.15 uur (2 dansen). Er is dan een dorpsfeest en hier zijn de dansers special guest! We verzamelen om uiterlijk 18.30 uur op het grote plein voor de kerk in het centrum van Heerjansdam.We treden daar op  het plein op bij eetcafe het Dorpshuis. Om 17.30 uur graag uiterlijk aanwezig zijn en om 18.45 uur zijn de kinderen allemaal weer klaar maar het is ook gezellig om daar nog even mee te genieten van de festiviteiten.

Verder nieuws:

Volgende week is de dvd klaar, graag deze week de bestellingen inleveren dan kunnen jullie in de vakantie lekker nagenieten. Deze week wordt de laatste hand aan de montage gelegd, het ziet er al top uit. Voor de dansen waar s’middags en ’s avonds andere dansers in zitten worden beide versies erop gezet.

De foto’s staan al op op de site, zojuist heb ik gehoord dat ze daar in verschillende resoluties staan, dus neem sel een kijk even onder foto’s op onze website. Vandaaruit  kunt u doorklikken naar zo’n kleine 1000 foto’s. Knap werk  zo snel en mooi! (U kunt bij Randy’s site de foto’s bestellen).

Kostuums. Het zou fijn zijn als deze week de kostuums retour komen omdat de gehuurde deze week uiterlijk terug moeten naar de verhuurder en omdat sommige zaterdag weer gebruikt moeten worden. Alvast bedankt voor alle lieve hulp!

Maandag 3 juli vallen, behalve de energieles, de lessen uit doorat het Develsteincollege de studio nodig heeft i.v.m. diploma uitreikingen. In de les hebben we de inhaal mogelijkheden al besproken. ( energie les vindt plaats in mijn “hok”).

Onze vakantie start zaterdag 8 juli, alvast een fijne vakantie!

 


Laat een reactie achter

YouTube filmpjes die wij leuk vinden

© K'Dans 2013 - 2017 | Huisregels | Links | Contact

Dansschool K'Dans Zwijndrecht.
Lesadres
Develsingel 5 (in het gebouw van het DevelsteinCollege met een eigen ingang)
Correspondentieadres
Elgarstraat 42
3335 DA Zwijndrecht
Telefoonnummer
Mobiel: 06-404 906 24

Populaire zoektermen: Dansschool, Balletschool, Danslessen, Dansschool Zwijndrecht, Dansschool Hendrik-Ido-Ambacht, Dansschool Zwijndrecht, Ballet Zwijndrecht, Balletschool Zwijndrecht, Ballet Hendrik-Ido-Ambacht, Balletschool Hendrik-Ido-Ambacht

Design by JA!sites & Dennis Hunink, development by Dennis Hunink, powered by Wordpress