Site pictogram Dance en Sports center K'Dans Zwijndrecht

Dansen en Corona maatregelen.

Aanpassingen regels binnen K’dans

Beste ouders en leerlingen,

Zoals jullie allemaal wel hebben vernomen in de media zijn de cijfers dermate dat de regering vorige week de maatregelen hebben verzwaard.

Wij kunnen binnen K’dans ons ook nog iets verder aanpassen.

Dit is wat wij u willen vragen:

Lessen vanaf 18 jaar.

Zoals eerder gemeld mogen leerlingen vanaf 18 jaar niet meer deelnemen aan de lessen. Dit probleem gaan we op verschillende manieren oplossen:

Voor alle leerlingen geldt nog steeds de regel houd 1.5 meter afstand tot de docent! Houd ook zoveel mogelijk afstand tot elkaar ook al zit je in de leeftijdscategorie tot 18 jaar. Alle beetjes helpen.

Veiligheidsraad

Donderdag a.s komen er mogelijk nieuwe, aangescherpte maatregelen. We weten nu nog niet wat dit gaat betekenen voor de dansschool en of we over 10 dagen terug kunnen naar alle lessen voor iedereen in K’dans, of dat de lijn wordt voortgezet of verder verscherpt. we gaan iedereen hierover op de hoogte houden.

Tot slot:

We hopen dat alle18+ leerlingen de lessen digitaal blijven volgen. Hoe beter onze conditie en gezondheid des te weerbaarder we zijn. Ook is het in belang voor de docenten en de continuïteit van de school. Zonder deelname van de leerlingen gaan we het niet redden.

Voor iedereen, STAY SAFE namens het team K’dans, Ellen.

Mobiele versie afsluiten