Hip hop

Hip hop is echt van deze tijd.  Dansschool K’dans geeft deze lessen Televisieprogramma’s zoals So You Think You Can Dance en The Ultimate Dancebattle dagen kinderen vanaf 7 jaar, middelbare scholieren en volwassenen uit om zich te verdiepen in de bewegingen van streetdance, popping, locking, bouncing, arm- en handbewegingen en strakke combinaties.

Kinderballet

Klassiek Ballet is de basis voor alle danstechnieken. In de klassiek balletlessen wordt gewerkt aan o.a. houding, flexibiliteit, kracht, coördinatie en de technieken uit ballet.

Streetdance en hip hop

Hiphop (Streetdance) In deze les zullen verschillende technieken en stijlen uit de Hiphop worden aangeleerd. Naast Hiphop/Streetdance, wordt er ook gewerkt aan de specifieke stijlen binnen de Hiphop. Zo komen onder andere popping, locking, tutting, house en breakdance aan bod.
 Met de diverse techniek oefeningen wordt het dansniveau van de leerling naar een hoger niveau gebracht.

Klassiek ballet

Bij Dansschool K’dans: klassieke dans is een gracieuze manier van bewegen. Kracht, souplesse, dynamiek en techniek zijn belangrijke onderdelen in deze les. Het is de basis voor elke danser. De lessen worden gegeven aan kinderen vanaf ongeveer 7 jaar en aan volwassenen. Soms mogen ook spitzen in de les worden gedragen, maar dat is afhankelijk van onder andere leeftijd, techniek … Read More

Breakdance

Breakdance is helemaal hot voor kinderen vanaf 5 jaar, middelbare scholieren en jong-volwassenen. B-boys and girls, werken aan footworks, toprocks, powermoves, poplocking en electric boogie. In de les bij Dansschool K’dans wordt getraind met de dansers om hen klaar te stomen voor de echte battles. Daarom wordt tijdens de lessen gefreestyled of gebatteld als voorbereiding hierop. In januari 2013 organiseerde … Read More