K’dans start boys hiphop groep en zelfverdediging!

K’dans start m.i.v. zaterdag 30 maart een boys hiphop klas. Er zijn veel jongens die willen hip hoppen dus om daar gelegenheid toe te geven willen we graag weten welke tijd iedereen het beste uitkomt. Wij denken zelf aan het begin van de middag.

Daarnaast ligt er ook een verzoek voor zelfverdediging lessen. Deze les is bedoelt voor jongens en meisjes. Roderick zou deze lessen ook graag willen geven temeer omdat er nu leerlingen zijn die hierom vragen.

Afbeeldingsresultaat voor zelf verdedigen sport

Ook deze lessen willen we starten op de zaterdagmiddag. Zelf beheersing en controle en techniek zijn naast zelfvertrouwen ons uitgangspunt.

Laat ons weten waar jullie interesse in hebben!

Appen kan het makkelijkste op 06 40490624

Nieuwsbrief februari 2019 K’dans

Weer even het laatste nieuws uit de dansschool 

Save the date:

  • De voorstelling van Kdans, werktitel Colors, gaat 6 juli plaatsvinden in het Theater Spektakel in Zwijndrecht (middag en avond)

  Info en inschrijfformulieren volgen.

  • De lessen van  6 februari, tijd 14.30-17.15 uur van Ellen komen te vervallen ivm met een ziekenhuisbezoek aan specialist.

Helaas kan onze vervangster ook niet.

De lessen van Roderick gaan door zoals het normale rooster welke hij  normaal heeft. (Dus de selectie  podiumles heeft gewoon les om 17.15 uur)

  • Morgen dinsdag 5 februari is het openhuis van het Develsteincollege.

Parkeren is dan echt lastig, vertrek op tijd of kom een keertje op de fiets of laat je halen/ brengen.

  • Alle bestelde balletkleding en schoentjes zijn binnen. Deze kunnen de eerstkomende les worden opgehaald.
  • Voorjaarsvakantie start 23-2 t/m 3-3.

Ik hoop dat iedereen zo weer voldoende is geïnformeerd. Voor vragen kunt u mij altijd even appen, 0640490624.

Groetjes,

Ellen 

Ziekte Roderick

Ivm met ziekte vervallen de lessen 16.15 t/m 19.15
Hopelijk is Roderick er volgende week weer!

Gr Ellen

Alvast bedankt!

Lesschema 28-11 aangepast.

Het lesschema vandaag wordt aangepast omdat ik nog steeds ziek ben.Vanaf 16.15 uur gaan alle lessen door. De peuter- en kleuterles en kinderballet ( 14.30- 16.15) komen te vervallen.

Groetjes, Ellen

 

Ziek:(

De lessen van mij, Ellen, vervallen26 en 27 november omdat ik ziek ben. Ik houd jullie via de mail op de hoogte.

Ik ben z.s.m. weer in K’dans

Groetjes, Ellen.

Reminder breakdance battle 23 november 2018

 Vrijdag 23 november2018 a.s. zijn we van plan, zoals u wellicht van uw kind al heeft gehoord, een kleine oefen- dancebattle Full house/ small edition in K’dans te organiseren. Het is de bedoeling dat de breakdansers van alle groepen dinsdag 17.45 uur, woensdag 19.30 uur en alle vrijdagklassen hieraan deelnemen.We gaan dit gewoon in de danszaal doen. Hierin past niet heel veel publiek er is maximaal plaats voor twee kijkers per leerling.

Na de dancebattle, als de jury zich gaat beraden, zullen de hiphoppers van de donderdag Nancy en vrijdag Roderick laten zien waar zij in de les mee bezig zijn. Ook zij mogen maximaal twee kijkers meenemen.

 Aanvang battle is 18.30 tot ongeveer 20.00 uur. De kleintjes mogen natuurlijk eerder weg. Alle lessen op vrijdag komen i.v.m.de battle te vervallen.

Publiek straatschoenen in de zaal zijn niet toegestaan dus neem een pantoffel mee of gewoon op de sokken. Eigen consumpties zijn ook niet toegestaan.