Hip hop

Hip hop is echt van deze tijd.  Dansschool K’dans geeft deze lessen Televisieprogramma’s zoals So You Think You Can Dance en The Ultimate Dancebattle dagen kinderen vanaf 7 jaar, middelbare scholieren en volwassenen uit om zich te verdiepen in de bewegingen van streetdance, popping, locking, bouncing, arm- en handbewegingen en strakke combinaties.

Streetdance en hip hop

Streetdance en hip hop zijn echt van deze tijd. Dansschool K’dans geeft deze lessen Televisieprogramma’s zoals So You Think You Can Dance en The Ultimate Dancebattle dagen kinderen vanaf 7 jaar, middelbare scholieren en volwassenen uit om zich te verdiepen in de bewegingen van streetdance, popping, locking, bouncing, arm- en handbewegingen en strakke combinaties.

Klassiek ballet

Bij Dansschool K’dans: klassieke dans is een gracieuze manier van bewegen. Kracht, souplesse, dynamiek en techniek zijn belangrijke onderdelen in deze les. Het is de basis voor elke danser. De lessen worden gegeven aan kinderen vanaf ongeveer 7 jaar en aan volwassenen. Soms mogen ook spitzen in de les worden gedragen, maar dat is afhankelijk van onder andere leeftijd, techniek … Read More

Breakdance

Breakdance is helemaal hot voor kinderen vanaf 5 jaar, middelbare scholieren en jong-volwassenen. B-boys and girls, werken aan footworks, toprocks, powermoves, poplocking en electric boogie. In de les bij Dansschool K’dans wordt getraind met de dansers om hen klaar te stomen voor de echte battles. Daarom wordt tijdens de lessen gefreestyled of gebatteld als voorbereiding hierop. In januari 2013 organiseerde … Read More

Fatburning

Deze body work-out is bedoeld voor mensen die aan hun figuur willen werken door oefeningen te doen. De nadruk ligt op krachtoefeningen en spierontwikkeling. (Zoals squats, buikspieren), De vetverbranding stimuleert de stofwisseling.