Modern Jazz

Modern Jazz In de modern- jazz lessen wordt staand als op de grond gewerkt. In deze stijl zie je veel ronde vormen terug (contractions) Na de warming up wordt gewerkt aan een choreografie. Deze les is voor kinderen, jongeren en volwassenen.

16+ Hip Hop

Hip Hop 16+ In de les geeft de docent, na een warming- up, een opdracht van bijvoorbeeld een aantal passen. Met deze passen ga je in kleine groepjes aan de slag. De docent begeleid iedereen in de les continu en stimuleert je in de dans met aanwijzingen en kleine sub opdrachtjes. Uiteindelijk komen alle stukken samen in een gezamenlijke choreografie. … Read More

Klassiek ballet middelbare scholieren

Klassiek Ballet is de basis voor alle danstechnieken. In de klassiek balletlessen wordt gewerkt aan o.a. houding, flexibiliteit, kracht, coördinatie en de technieken uit ballet.

Popping

Popping Popping is een dansstijl die ontstaan is vanuit de Funkscene in de jaren 70. Popping is vooral gebaseerd op de techniek van het goed kunnen spannen(popt) en ontspannen van bepaalde spieren. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende Robot moves en waves move met de armen, electric boogie.

Afro- Dance

Afro-Dance Een les vol Afro vibes. Deze les is gevarieerd, uitdagend en energiek. Er zal worden gedanst op muziek met een Afrikaanse sfeer zoals typerende ritmes en beats. De les is vrolijk en geschikt voor iedereen!

Hip hop

Hip hop is echt van deze tijd.  Dansschool K’dans geeft deze lessen Televisieprogramma’s zoals So You Think You Can Dance en The Ultimate Dancebattle dagen kinderen vanaf 7 jaar, middelbare scholieren en volwassenen uit om zich te verdiepen in de bewegingen van streetdance, popping, locking, bouncing, arm- en handbewegingen en strakke combinaties.

Peuter en kleuterdans

Peuter/ kleuterdans Klassiek Ballet voor de allerkleinste. Vanaf 1.5-2 jaar wordt de basis van ballet aangeleerd op een speelse wijze waarbij het dansplezier voorop staat. Ook dansen we op muziek als K3, minidisco enz.

Kinderballet

Klassiek Ballet is de basis voor alle danstechnieken. In de klassiek balletlessen wordt gewerkt aan o.a. houding, flexibiliteit, kracht, coördinatie en de technieken uit ballet.