Belangrijke mededelingen!

Drie belangrijke mededelingen rond de voorstelling Moving Souls:

  1. Zaterdag exact om 10.00 uur ‘s morgens, start de algemene verkoop van de kaarten, alleen per app  op nummer 06-40490624, vermeld naam leerling, K’dans/ Develstein, aantal middag of avond. Tip : bijvoorbeeld ik wil twee kaarten voor de avond, is deze uitverkocht meld dan als het ook middag mag zijn. dan maakt u net iets meer kans.( Alle eerste reserveringen zitten netjes in de enveloppe en kunnen contant, precies gepast worden afgerekend bij mij. Niet gepast kan ik helaas niet aannemen omdat dit teveel tijd kost. Doe er ook svp niet teveel kleingeld in want al het werk moet ik in mijn eentje doen. Voor u een kleine moeite voor mij scheelt het heel veel werk!
  2. Generale repetitie: Deze staat gepland op woensdag 7 juni. Een tijdschema volgt! Ik weet dat het avondvierdaagse is maar het gaat helaas niet anders. Ik deel de basisschoolkinderen zo vroeg mogelijk in. Middelbare scholieren en volwassenen in de avond.Tip: kinderen mogen 1 avond missen van de avondvierdaagse en kunnen dan toch hun medaille behalen;)!
  3. Binnenkort  ontvangt u een uitgeprinte versie van laatste richtlijnen voor alle informatie rondom de voorstelling. Dit gebeurt in de lessen! ( loop dus gerust even binnen om deze te ontvangen, ik geef per mail aan vanaf  wanneer)

Met vriendelijke groet, namens ons team, Ellen.

P.s. We zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen met het begeleiden van een voorstelling. U kunt dan ook gerust zelf een voorstelling kijken!