Buiten/ binnenles

Zojuist een mailbevestiging van de gemeente ontvangen MAAR……

Lieve leerlingen en ouders,

Allereerst wil ik alle ouders en leerlingen heel erg bedanken voor alle geduld en begrip rondom de Carona periode.

In principe mogen de lessen weer naar binnen maar we hebben toch een probleem op persoonlijk vlak.

Zoals de meeste mensen wel weten is de zus van Roderick, mijn dochter, Stephanie opgenomen in het ziekenhuis in Leiden en heeft inmiddels een operatie en transplantatie ondergaan. Dit maakt haar natuurlijk enorm zwak. Het buiten lesgeven is voor ons op dit moment dan tot de zomervakantie ook de beste optie maar we willen jullie bij slecht weer ook de lessen niet onthouden. ( Roderick en ik moeten dan lesgeven met een mondkapje voor en dat lijkt ons erg benauwd)

PLAN VAN AANPAK:

 • Als het mooi weer is blijven de lessen gewoon buiten in het Molenvlietpark
 • Bij slecht weer, regen, gaan de lessen naar binnen. Dit melden we dan via de eventuele groepsapp en/ of site.
 • De theradansles is weer op de dinsdag in K’dans, de tijd is dan echter van 19.00- 20.00 uur. Dit betekent dan ook gelijk dat de bodyklas om 20. 00 uur en streetdance hiphop volwassenen 21.00 uur starten.

Richtlijnen:

 • Iedereen komt K’dans binnen vanaf de K’dans ingang, aan de zijkant van het Develsteincollege aan de kant van de Plantageweg, maar pas als je wordt binnen gehaald door de docent.
 • Je gaat direct rechts door de deur naar binnen, dus niet de gebruikelijke deur.
 • Bij binnenkomst desinfecteren we de handen.
 • Je komt als in dans/trainingskleding naar de dansschool, kleedkamer blijft gesloten,
 • In de zaal zijn er markeringen op 1.5 meter afstand, iedereen loopt door tot het einde van de zaal en neemt steeds aansluitend plaats bij de markeringen.
 • Iedereen zorgt voor eigen matjes en of ander materiaal, dit i.v.m. de hygiëne. Ook voor handgel en zakdoekjes etc.( kinderen graag een tasje met 06 nummer erin)
 • Tijdens de les houden de leerlingen echt afstand van de docenten.
 • Alle looprichtingen worden aangegeven middels pijlen in de school.
 • Niemand is ergens anders dan in de danszaal of naar het toilet.
 • Er zijn voldoende desinfecterende middelen in K’dans aanwezig.

Na iedere les staan ouders buiten om de kinderen op te wachten. Dan gaat de docent even naar binnen om een en ander te desinfecteren, barre, deurknoppen etc. Daarna mag de volgende groep pas naar binnen. De les is dus iets korter of we doen dit even met elkaar, dat kan ook.

Om de tijd te hebben om e.e.a. te organiseren is de eerste datum van aanvang binnenlessen per 7-juli. (ALLEEN BIJ SLECHT WEER)

Verder: en dit weten we natuurlijk allemaal:

*Als je verkouden bent, bij hoesten, niesen, verhoging vanaf 38 graden, blijf thuis/ nies en hoest in elleboog/ geef geen handen/ boven de 18 jaar houd 1.5. meter afstand/ volg de aanwijzingen van de docenten op.

Nog twee weken voor de zomervakantie, we hopen erop dat we nog lekker met elkaar kunnen dansen tot deze tijd. Omdat veel mensen niet op vakantie gaan willen we ook een zomerrooster voor kinderen en volwassenen starten.

Zomerprogramma:

Roderick wil graag met kinderen deze zomer een programma doen met sport en spel en danslessen. Als jullie hiervoor belangstelling hebben kunnen jullie dat bij de docenten opgeven. Ook niet leden kunnen hierbij aanschuiven vanzelfsprekend.We denken aan een knipkaart systeem.

Ook voor volwassenen willen we in de avonduren weer lesgeven tijdens de vakantie. Geef ook even aan in de lessen of jullie dit willen .Ook niet leden kunnen hierbij aanschuiven vanzelfsprekend.

Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme, doorzettingsvermogen en trouw! Na de vakantie weer helemaal naar binnen hopelijk. Stay Safe.