De komende periode, tot het nieuwe seizoen en verdere informatie.

Bete allemaal,

 

Zoals een aantal mensen in de school al hebben meegekregen ging het niet zo goed met mijn schoonmoeder. Helaas is zij afgelopen vrijdagavond overleden.

Dit betekend voor deze week dat er een aantal wijzigingen komen in het rooster. in verband met de crematie zal ik geen lesgeven op donderdag en vrijdag

Lees even alle wijzigingen goed door van alle dagen zat je weet wanner je lessen kunt inhalen.

Rooster:

  •  Allereerst: maandag 4 juli is er in het danslokaal een diploma uitreiking van onze VMBO leerlingen van het Develsteincollege. De rooster/ plaatsaanpassingen zijn als volgt: Alle lessen tot 20.oo uur vervallen De energielessen van maandag en donderdagavond  geef ik om 20.15 uur “in mijn hok”/ De les van 16.30 uur kan ingehaald worden op dinsdag 16.45 uur/ de les van 19.00 uur kan ingehaald worden op dinsdag 19.45 uur
  • Woensdag 6 juli mogen de danseres in de lessen tot 17.15 verkleed en/of geschminkt komen in hun eigen lestijd(en)
  • De donderdaglessen komen te vervallen lessen van 16.45 en 17.45 mogen worden ingehaald op dinsdag 16.45-17-45 uur De lessen van de volwassenen mogen worden ingehaald op dinsdag om 19.45 of 20.45uur
  • Voor de laatste vrijdag; d.d.8 juli, zijn de breakdance lessen samen gevoegd op verzoek van ouders en docenten van 17.30-18.30 uur. Het is de bedoeling om de dansers gezamenlijk het seizoen te laten afsluiten delen zal door Jarro gegeven worden i.v.m. de crematie. De lessen van Ellen vervallen.

(We gaan de laatste lessen deze week gewoon gezellig maken voor andere vragen en activiteiten ben ik echter niet beschikbaar omdat in familiesfeer veel geregeld moet worden,)

Zomervakantie 2016:

 De vakantie is van 9 juli tor en met 21 augustus.

Extra lessen in de vakantie!

In de vakantie gaan er gedurende een aantal weken Boot Camp lessen plaatsvinden op het voetbalveld van het Monnikensteeg park. ( vanaf de begraafplaats langs de skatebaan, basketbalveldje in het verlengde hiervan vinden jullie het voetbalveld. (Bij slecht weer kunnen we gewoon in de danszaal)

De lessen worden gegeven door Roderick, hij nodigt de leerlingen maar ook jullie vrienden, de ouders van de leerlingen van de dansschool uit om deel te nemen aan de lessen. Het is de bedoeling dat jullie je opgeven, Roderick maakt dan een appgroep met de telefoonnummers van de deelnemers maakt zodat hij jullie op de hoogte kan houden van de lokatie i.v.m. het weer.

De lessen zijn op dinsdag en als er belangstelling voor is ook op donderdagavond op in de week 28,29,33, de avonden 11-7 ( 1x op maandag i.v.m 25 jarig huwelijk van zijn ouders), 19-7,  16-8                                                                                                                                             Indien voldoende belangstelling dan ook  op de donderdagavonden:                 14-7, 21.-7, 18-8.

De lestijden zijn van: 19.30-20.45 uur. de kosten zijn 5 euro per les, wanneer er twee lessen per week gevolgd worden dan is het bedrag 4 euro per les.

In de tussen liggende weken gaat Roderick ergens op vakantie maar deze data zijn nog niet precies bekend. Misschien kan hij dan nog meer weken de lessen geven.

Lesgeld vanaf het nieuwe seizoen zal na vele jaren worden verhoogd met een euro, de dansgroepen met  twee euro.

Rest mij niets anders om iedereen te bedanken voor dit dansjaar en jullie een mooie vakantie te wensen met heel veel zon!

Lieve groet, Ellen