Doorloop 12 juni, voorstelling 6 juli en heel veel dingen die je graag wilt weten

Nieuwsbrief 2:

Tijden doorloop 12 juni, voorstellingen 6 juli aanvang: 14.00 en 19.30 uur, kaartverkoop, foto’s en dvd, maaltijden, kleding enz. enz. Een hele lange mail maar op deze manier heeft u hopelijk alle informatie bij elkaar.

Beste dansers en ouders/ verzorgers.

De voorbereidingen zijn in volle gang.
De kostuums worden nog verder gecontroleerd, de verkoop van de kaartjes gaan starten enz. enz.

Er zijn nog enkele leerlingen niet ingeschreven die wel meedoen. Graag deze week regelen i.v.m. de aankoop van de T- shirts en kostuums.

Kaartverkoop start vrijdag 14 juni
Kaartverkoop gaat vaak heel snel, wees er snel bij, iedereen wil graag publiek! Op = op!!!!!!

In tegenstelling tot voorgaande voorstellingen werden er 2 kaarten per leerling gereserveerd tot een bepaalde datum, dit keer echter niet i.v.m. de tijddruk. Probeer vrijdagavond dus alvast je kaartjes te halen.

*Verkoop kaarten kunnen vanaf vrijdag d.d. 14 juni, vanaf 16.15 tot 21.00 uur gekocht worden bij K’dans, zaterdag 15 juni 12.00 tot 14.00 uur. (maak gebruik van de zij ingang van K’dans)
* Daarna in de lessen kunnen de kaarten in de lessen gekocht worden.
* Kaarten kosten €12,50 per kaart/ plaats.
* Gekochte kaarten worden niet teruggenomen.
* Geld ontvangen graag in een open enveloppe voorzien van naam, aantal kaartjes en tijd van de voorstelling met gepast geld.
U ontvangt de kaarten dan direct.
* Wanneer er plaatsen gereserveerd moeten worden voor mindervaliden graag met vermelding aantal kaarten, we proberen mensen dan bij elkaar te laten zitten als er genoeg plaats voor is en anders voor en achter elkaar.
*Wanneer we lesgeven is het niet de bedoeling dat onze tijd verloren gaat aan de kaartverkoop, we nemen dus uitsluitend gepast geld aan, in een envelop.

Informatie doorloop 12 juni:
Schema repetitie in Theater Spektakel, Norderstedtplein10, 3332 GK Zwijndrecht/ DD 12 juni 2019.

ALLE OUDERS DIE HULPOUDER ZIJN TIJDENS DE VOORSTELLING BACKSTAGE EN OUDERS DIE NET ALS HUN KIDS MEEDANSEN IN DE VOORSTELLING COLORS MOGEN TIJDENS DE DOORLOOP IN HET THEATER KIJKEN, GRAAG ZELFS!!!!

Tijden/ groepen: Doorloop voorstelling/ Binnenkomst in de hal aan de kant van de bibliotheek.

Dinsdagmiddag 16.45/ Woensdag 14.30 /Woensdag 15.15/ woensdag 16.15 uur, ook podium groep Roderick, woensdag 17.15 uur Roderick.
Repeteren van 15.30-16.45 uur (peuter/ kleutergroep mag om 16.15 ongeveer weer worden opgehaald).

De breakdancegroepen dinsdag 17.45/ vrijdag 16.15/ vrijdag 17.15 Roderick
Repeteren van 17.00- 18.30 uur

Maandagmiddag 16.30/ maandag 17.30/ donderdag 16.45 uur/ Art and Performance 1/ vrijdag 18.15 uur+ en zaterdag 12.00 uur
Repeteren van 19.00-20.00 uur

Breakdance vrijdag 19.15 en 20.15 uur/( Jarro)/ volwassenen dinsdag 20.45+ donderdag 18.45/ donderdag 20.00 uur.
Repeteren van 20.00-21.30 daarna ruimen we met elkaar op

De bar is niet geopend dus neem wat eten/ drinken mee. (We laten wel de zaal steeds netjes achter)

Alvast informatie voor de voorstelling 6 juli: Informatie voorstelling en voor allerlei zaken die van tevoren geregeld moeten worden.

  • Kleding die de dansers zelf mee moeten nemen naar het theater/ haren en make-up zijn thuis al geregeld.
  • Zorg ervoor dat alles wat je meeneemt voorzien is van je eigen naam, ook tassen, schoenen, enkelwarmers etc
  • Als je nog bijvoorbeeld iets van kleding moet bestellen of kopen doe dit dan z.s.m., anders ben je straks te laat!
  • VOOR IEDEREEN: de finale kleding is een spijkerbroek en je voorstelling T-shirt (Bij de avondvoorstelling: KLEINSTEN IN HUN PYAMA, KUNNEN ZE THUIS SNEL HUN BEDJE IN).

Dit hebben jullie nodig:

Maandag 16.15 uur: zwarte basis maillot, enkelwarmers, balletpak/ haren in twee invlechten met een scheiding in het midden.
Maandag 17.30 uur: zwart hipsterbroekje, zwart topje/ zwarte gladde b.h. / haren in twee invlechten met een scheiding in het midden
Dinsdag 16.45 uur: eigen (dans) sneakers, accessoires zoals: en petten, alle kleuren stoere brillen, bandana’s (alles zwart)/ haren in twee invlechten met een scheiding in het midden. Dinsdag 17.45: eigen lange trainingsbroek, grijs, zwart of blauw, heb je deze niet kijk even wat ik nog heb in de school om te lenen.( zie bijlage).
Dinsdag 20.45: aangekocht kostuum met zwarte danssneakers,. haren lekker wild.
Woensdag 14.30 uur: officiële balletpakje, maillot en schoentjes met enkelwarmers/ haren in twee invlechten met een scheiding in het midden.( PYAMA + ) KNUFFEL voor de avondvoorstelling).
Woensdag 15.15 uur: Effen zwart hipster of Gym (onder)broekje, haren in twee invlechten met een scheiding in het midden. Deze is te koop bij Zeeman, zie bijlage.
Woensdag: 16.15 uur: officieel zwart balletpakje, maillot en schoentjes met enkelwarmers/ haren in twee invlechten met een scheiding in het midden. / (dans)sneakers.
Woensdag 17.15 uur: Zwarte accessoires als bandana’s, petten/zwarte, originele legging/ haren in twee invlechten met een scheiding in het midden/ (dans)sneakers.
Woensdag: 18.30 uur zie schema vrijdag……. Verder even overleggen in de les!
Donderdag 16.45 uur kleding set schoenen overleggen in de les.
Donderdag 18.45 uur: Rose katoenen balletschoentjes, huidskleur of bij grijze tutu zwarte hipsterslip, haren twee vlechten om het hoofd opgestoken.
Donderdag 20.00 uur: aangekocht kostuum met zwarte danssneakers
Vrijdag 14.35 uur ART AND PERFORMANCE Zwart en witte korte of lange broeken, rokken, alles zonder plaatjes of emblemen ( heb je het niet laat het me weten! Dan kun je of lenen in je omgeving óf bij mij!
Vrijdag 16.15 uur: sneakers, joggingbroek zwart, donkerblauw of grijs
Vrijdag 17.15: sneakers, joggingbroek zwart, donkerblauw of grijs.
Vrijdag 18.15 uur danssneakers, gladde (T-shirt bh) + Zaterdag 13.00 uur (dans)sneakers, boys zaterdag eigen lange trainingsbroek, grijs, zwart of blauw, heb je deze niet kijk even wat ik nog heb in de school om te lenen. .
Vrijdag 19.15 uur(dans)sneakers, boys zaterdag eigen lange trainingsbroek, grijs, zwart of blauw, heb je deze niet kijk even wat ik nog heb in de school om te lenen.
Vrijdag 20.15 uur Danssneakers, hoge sportsokken, Voetbalbroekjes heft K’dans maar je mag het ook zelf meenemen, verder goed overleggen met de docent want jullie krijgen ook veel via K’dans.

Gedragsregels in het theater:

We hebben in het theater een goede naam en dat gaan we met elkaar zo houden.
Volg altijd de aanwijzingen van de hulpmoeders op ( soms klinkt het wat kortaf, als er haast is of stress maar vergeet niet dat iedereen is om alle dansers te helpen, het zijn allen vrijwilligers waar we niet zonder kunnen!
• Niet onnodig rennen.
• Niet gillen/ stoeien.
• Elkaar helpen.
• Ruim steeds je rommel op, ook als het niet van jou is.
• Houd je kostuums netjes, als er iets mee is meld het direct, dan kunnen we je helpen.
• Hou het volgorde schema van de dansen goed in de gaten, ’s avonds na je laatste dans lever je steeds je kostuum in zodat alles (ook de rommel om je heen) voor de finale is opgeruimd. Zet ook de stoelen en tafels aan de kant. Maak het ook gezamenlijk weer even schoon.
• Wat neem je mee om de dag door te komen? Huiswerk (ik creëer een speciale studieruimte) spelletjes, kleurboeken en potloden, muziek/ oordoppen, een boek, speelgoed, de krant, tijdschriften en een goed humeur.

Tijdens de voorstelling kunnen de dansers de voorstelling on- stage rechtstreeks volgen via een scherm back- stage.

Eten en drinken in het theater:
Het is een hele lange dag: gezond eten is dan enorm belangrijk!Neem lekker gezonde boterhammen mee, fruit, ontbijtkoek, komkommertjes, maaltijd salades enz.
-Drink liever geen koolzuurhoudende dranken en snoep niet overmatig.
– ( neem een plastic boterhamzakje mee met een washandje, klein handdoekje zodat je je even kan opfrissen tussendoor). –Drink lekker water of een sapje.

Tussen de voorstellingen door is een buffet verzorgd door Grand Bras waar in de foyer de dansers/( hulp)ouders een warme hap kunnen eten. , we gaan dus gezamenlijk mat alle leerlingen tussendoor eten of je wel of geen gebruik maakt van het buffet. Deze kun je bestellen via K’dans, envelop met naam en gerecht(en) en gepast bedrag erin
Bij mooi weer lekker in de binnentuin van het theater.

Het buffet zal bestaan uit:
• Een nasi/ saté schotel €5,-
• Frietjes en fritessaus, frikandel of kroket €4,50 ( voor de vegetariër een kaassouffle)
• Frites €2,50 (Ook nu weer een envelop met naam en achternaam. Wij maken een namenlijst en geven deze met de enveloppen aan het theater).Wij wensen iedereen alvast een plezierige voorstelling toe en uiteraard veel succes met de laatste voorbereidingen! . Grand Bras.

Foto’s en Dvd’s

De dansers hebben keihard gewerkt om u alles te kunnen laten zien en genieten!
U mag dat gaan doen, wij zorgen voor het vastleggen van de show.
Onze huisfotograaf Randy Berends zal alle foto’s maken, deze worden op onze site geplaatst. U kunt deze dan via een linkje bestellen.
Ons film-team staat klaar om alles vast te leggen met maar liefst 3 camera’s. (U kunt deze bestellen en ophalen in K’dans).

Om de dansers en de professionele mensen, andere mensen in het publiek niet te storen, is het dan ook niet toe gestaan zelf opnamen of foto’s te maken. (De voorstelling wordt gestaakt indien er toch wordt gefilmd/ gefotografeerd. Dit is zichtbaar geweest op de dvd opnamen en dat komt de kwaliteit niet ten goede)

Geachte ouders, verzorgers, Binnenkort kunt u genieten van het dansspektakel van K’dans op 6 juli 2019, in theater ‘Spektakel’ in Zwijndrecht. Op verzoek van de balletschool worden er namelijk tijdens de voorstelling film- en geluidsopnames gemaakt, met 3 professionele camera’s op statief, waarvan een prachtige montage wordt gemaakt. U kunt van deze voorstelling een DVD bestellen. Het bedrijf Life in Motion verzorgt dit, levert vakwerk en staat garant voor deze fantastische herinnering op DVD voor u en uw kinderen.
Indien u nog informatie wenst kunt u mij een email sturen, evt. ook voor nabestellingen.
email: info@lifeinmotionfilms.nl  /  www.lifeinmotionfilms.nl De DVD wordt geleverd in een doos met omslagfoto’s. De prijs bedraagt € 15,00 per stuk.
Indien u een DVD wenst te bestellen zouden wij u willen vragen bijgaande bonin te vullen en dit samen met het geld in een envelopin te leveren bij de docent van de K’dans.
De films worden zo snel mogelijk gemonteerd en op de dansschool afgeleverd. (Zie bijlagen).

De grote dag zelf, 6 juli

****Kom in basiskleding voorstelling naar het theater mét de schmink én haren al in het gewenste kapsel****

Er zijn ouders die helpen met bij schminken maar de ouders maken de basis vast thuis.

• Na afloop van de dag moet alles zijn opgeruimd. Ik vraag de wasmoeders met klem niet te vergeten de was mee te nemen na de avondvoorstelling, ik kan het niet kwijt in mijn auto zit helemaal vol met rekwisieten.

We gaan er een goede generale repetitie en een mooie voorstelling van maken!

Ellen Harmsen (06 40490624, appen graag)
Roderick Harmsen ( 06-42872959, appen graag)

DVD BESTELBON van het bedrijf Life in Motion : Beste ouders, verzorgers en belangstellenden, U kunt een DVD bestellen tegen de prijs van € 15,00 van de voorstelling Colors/K’dans.
A.u.b.contante betaling(gepast) in een envelop, afgeven aan de docent van de dansschool. (s.v.p. deze bon meesturen in de envelop)

Volledige naam……………………………………………………………. Uw E-mail adres………………………………………………………………………

Bedankt voor uw bestelling ! 

Te koop bij Zeeman, shortje á €1,99 voor onder de tutu’s van de groep woensdagmiddag 15.15 uur

Bijlagen

Joggingbroek voor braakdansers en hip hop boys zaterdag (€3,99 Zeeman)

Kapsel voor bijna alle groepen


Kapsel voor volwassenen klassiek