Generale repetitie K’dans- Dansfabriek

Lieve dansers en ouders,

Het wordt steeds spannender wat betreft de voorstellingen op zondag 16 november in het Theater aan het Spui,Spui 187, Den Haag( tel:070 3465272)

Iedereen is inmiddels druk met oefenen, vandaag, 3 november, oefenen de groepen van Jerry en mij met de choreografe weer op het podium.

Generale repetitie vrijdag 14 november in het theater aan het Spui

19.20 – 19.35 uur Breakdansers.

Alle dansers graag een joggingbroek in effen zwart,donker blauw of grijs. Heb je die niet dat heb ik er wel een stel, vraag even vrijdag! We hebben alle maten opgeschreven vorige week, ik ga achter shirts aan voor de dansers. Stuur even een app met de maat als je er niet was maar wel meedoet.

19.40- 19.55 uur. Leerlingen Jerry en Ellen.

( kostuums geregeld, heeft iedereen de juiste zwarte maillot , schoentjes en enkelwarmers? Hiervoor moet iedereen zelf zorgen dit hoort bij de basis) 

Met de groep van Jerry en mij heb ik een app-groep, hierin kunnen alle ouders afspreken wie wanneer de kinderen naar het theater en terug kunnen brengen. Graag wil ik alle breakdance ouders vragen vrijdag even binnen te komen zodat we dit ook voor de breakers kunnen maken.

Het is vanzelfsprekend dat volgende week vrijdag en zondag iedereen op tijd in het theater wordt verwacht zorg dat je  minimaal 20 minuten van tevoren bij de theaterzaal bent!

Zondag 16 november gaan we nogmaals oefenen maar de tijd is nog niet helemaal bekend, ik verwacht dat we 9.30 uur in het theater moeten zijn,ik laat het jullie weten.

Kaarten kunnen nog besteld worden via de site van de Dansfabriek:holland-dance.com, voorstellingen. de kosten zijn 10,- euro per kaart, Tijden van voorstellingen waar onze kids aan meedoen zijn: 13.30  en 17.00 uur.

Neem zelf voldoende eten en drinken mee voor die dag. Ik blijf gedurende de hele dag bij de kinderen in het theater.

Voor Merel, Stan en Thiago :

Jullie repeteren i.p.v. zaterdag nu op zondag 9 november van 11-14.00 uur in het theater aan het Spui. Ik ga met jullie dus we spreken weer om 10.00 uur af op de parkeerplaats van het Develsteincollege.

dit is de muziek link voor de dans: http://www.youtube.com/channel/UCHJB_mpFHEjzrHgCO06a7Tg van de rode draad dans.

Rest mij niets anders te zeggen als: Toi Toi Toi voor alle dansers en alle ouders en familieleden heel veel plezier toe te wensen met onze eerste voorstelling i.s.m Holland-Dance en de Dansfabriek!