Info doorloop woensdag 27 mei en entreekaartjes.

Dansschool K'Dans Zwijndrecht  dancing_times_facebook_ticket_ad_v03_13052015

Beste allemaal,

Na een paar weken met heel veel vrije dagen ben ik blij dat we afgelopen week weer even allemaal alles goed hebben door kunnen dansen. Bijna alle kostuums zijn compleet, de laatste update van de muziek kunnen we gaan maken, kortom het gaat de goede kant op.

Nu de volgende stap:

Het is van het grootste belang dat we woensdag a.s. een doorloop doen in het theater. Onze voorstelling is namelijk anders dan anders en vergt het uiterste van de mensen achter de coulisse en in de coulisse. We willen er verder niets over kwijt maar de changementen zijn de moeilijkste die we ooit gedaan hebben. Dit moet echt heel goed geoefend worden.

Woensdag 27 mei is het schema als volgt: ( zorg dat je 15 minuten voor aanvang in je trainingskleding in het theater bent, dansschoenen aan)

*14.00 uur: De deur van het Theater Festino opent, *hulpouders mogen eerder naar binnen vanzelfsprekend (  leerlingen s.v.p. niet veel te vroeg komen)  

 Op het podium starten:

 • 14.15 uur: repeteren met de groep van woensdagmiddag 13.30 uur. ( de kleintjes mogen 14.45 weer opgehaald worden in de hal)
 • 14.30 uur: de groepen van de maandag 16.15 uur,  dinsdag 17.45 ( breakdance), woensdagmiddag 14.15 uur, de groep van 15.15 uur, de (breakdance) groep van vrijdag 17.00 uur

Tussen 16.15 en 16.30 proberen we de kinderen weer in de hal te hebben staan om hen op te laten halen.

 

 Op het podium starten:

 • ( zorg dat je 15 minuten voor aanvang in je trainingskleding in het theater bent, dansschoenen aan)                       16.45 uur: De groepen: maandag 17.15, dinsdag 16.15uur, woensdag 16.15, 17.15, 18.15 uur, donderdag 16.15, 17.15uur en vrijdag ( breakdance) 18.00 en 19.00 uur.

Tussen 18.45  en 19.00 uur proberen we de kinderen weer in de hal te hebben staan om hen op te laten halen of ze gaan zelf naar huis.

 

    Op het podium starten:

 • 19.30 uur: repeteren met de groepen van: dinsdag 20.45, donderdag 18.45, donderdag 20.00 en vrijdag 20.00 uur

Ik hoop dat we 22.00 uur opgeruimd en klaar zijn.

 

   Hulpouders:                                                                                                

 Alle hulpouders die achter de coulisse helpen worden verzocht om 19.00 uur met Connie te vergaderen over de richtlijnen van de dag van de voorstelling. We zijn erg dankbaar dat iedereen zich wil inzetten voor de kinderen en het resultaat van het optreden!

Wasouders: Bij de vorige voorstelling is het ophalen, van de kostuums die gewassen moesten worden, niet vlekkeloos verlopen. Dit willen we dit jaar graag verbeteren. Als de kids  na afloop worden opgehaald willen jullie dan gelijk een tasje met kostuums meenemen? Het past immers niet allemaal in mijn kleine auto-tje…..

Transport dinsdag 26 of 27 mei en weer terug: Wij hebben de twee banken die in de gang staan nodig om te repeteren, kan iemand deze heen en terug voor me meenemen? Graag z.s.m. even een app berichtje naar Ellen: tel: 0640490624, alvast bedankt!

Hulpouders die achter de coulisse helpen tijdens de voorstelling mogen tijdens de doorloop komen kijken ( dus niet de mensen van alleen wassen en transport, we houden alles graag nog zoveel mogelijk geheim:-))

 

  Kaartverkoop:

Zoals al via de mail en Facebook aangegeven is het de bedoeling dat de leerlingen die zijn ingeschreven voor The Dancing Times woensdag tijdens de de doorloop de twee gereserveerde kaarten ophalen. Deze kaarten dienen direct contant  te worden afgerekend. ( help ons door niet met klein geld te komen en of geld dat wij moeten wisselen, dit kost heel veel extra tijd) De kaarten  welke niet zijn afgehaald worden vanaf donderdag op de zaterdag middag geplaatst!, (er is dan geen keuze meer mogelijk) 

De rest van de kaarten mogen vanaf donderdag middag via mijn mail besteld worden Dit kan vanaf klokslag 12.00 uur op ellen.harmsen@kdans.net. * Zet bij onderwerp a.u.b. Kaartjes, dan is het voor mij makkelijker zichtbaar. Zet in de mail of de kaarten zijn bedoeld voor de middagbof avond voorstelling. Ook is het handig om erbij te zetten of beide mogelijkheden bestaan. Eerdere aanvragen , voor 12.00 uur,worden niet in behandeling genomen om iedereen een eerlijk kans te gunnen maar op is op.  De ervaring leert dat het vaak binnen een uur is uitverkocht! ( maar iedereen heeft nu in ieder geval 2 personen publiek)De kaarten kunnen in de week erna in de les worden opgehaald. Hiervoor geldt: gepast (brief) geld, , in een enveloppe met je naam erop, niet dicht.

Foto’s en DVD

Zoals iedereen weet is het zelf fotograferen, filmen in de generale en of voorstellingen niet toegestaan.(alsook het verspreiden van beelden) Wij hebben een fantastisch team voorn u klaarstaan en u mag straks achter over leunen en volop gaan genieten van wat onze dansers u gaan laten zien.

De foto’s worden gemaakt door onze eigen huisfotograaf Randy, u kunt de kwaliteiten van de foto’s zien op onze site.

U kunt alvast een bestelformulier ophalen  in de school voor de DVD. Ook zullen de makers voor, tijdens de pauze en na de voorstelling u graag e.e.a. laten zien in de stand in de foyer, waar u uw bestelling kunt plaatsen.

Tot slot:

 • Het adres van Festino is: Norderstedtplein 13 Zwijndrecht.
 • Neem iets te eten/drinken mee maar houd het theater netjes en opgeruimd.
 • Alle lessen gaan deze week gewoon door m.u.v. pinkstermaandag, woensdag zijn we in het theater
 • Als je lang in het theater bent zorg ervoor dat het rustig blijft, volg alle aanwijzingen van de leidinggevenden op
 • Voor alle kinderen is het belangrijk dat zij het 06 nummer waarop ouders bereikbaar zijn bij zich hebben
 • Ikzelf ben heel erg druk zoals jullie vast begrijpen. Mocht iemand een vraag hebben app me dan met de vraag en het o6 nummer waarop ik jullie kan bereiken. Zodat als dit nodig is ikzelf op een moment dat het uitkomt jullie vragen kan beantwoorden
 • Heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief doe dit dan z.s.m. op de homepage van www.dans.net, dan krijg je steeds alle info per mail, als je email- adres inmiddels is gewijzigd meld je dan opnieuw aan met je nieuwe email- adres

Rest mij nog iedereen verder heel veel plezier te wensen met de voorbereidingen van de voorstellingen:                                   The Dancing Times.

Namens het team en Ellen Harmsen.