Inschrijving voorstelling Follow your Dreams

Beste leerlingen en/ of ouders,

Zoals u ongetwijfeld weet, gaan de dansers van Dance & Sports Center K’dans voorstellingen geven in het Theater Spektakel te Zwijndrecht. Het betreft een middag en avondvoorstelling.

Dit keer hebben we het Theaterhuis als gast met wie wij een fijne samenwerking hebben. Het thema van de voorstelling is: Follow Your Dreams.

  • Wij verzoeken u de datum 18 maart voor de dansers helemaal vrij te houden.

(Er wordt een studie /stilte ruimte ingericht, speciaal voor leerlingen die nog aan school moeten werken of last hebben van prikkels, om zich terug te trekken)

  • Om e.e.a. goed te kunnen voorbereiden vragen wij u een inschrijfbijdrage van 12.50,- euro als er 1 les gevolgd wordt of 15,- euro bij 2 of meerdere lessen. (Dit bedrag is om kostuums, extra technische zaken en de generale repetitie deels te kunnen bekostigen)
  • (Er zijn enkele groepen waarbij het kostuum vervangen wordt door aanschaf van een dansshirt, of een combinatie hebben, dit communiceren we via de appgroep)
  • De inschrijving graag voor maandag 6 februari inleveren bij de dansschool/ docent.
  • U ontvangt voor dit bedrag ook, na montage de filmbeelden die worden gemaakt tijdens voorstelling, de opnames via een linkje. (Deze zijn uitsluitend voor privégebruik, i.v.m. de AVG zullen K’dans compilatie filmpjes delen die u wel mag gebruiken voor social media.

U hoeft dus tijdens de voorstelling zelf niet te filmen, u krijgt alle filmopnamen. Ook lopen er twee fotografen rond om de foto’s voor u te maken.

  • Dinsdag 7 maart, voor de voorstelling zal er een generale repetitie in het theater zijn, de tijden laten we z.s.m. aan u weten.
  • Kaart garantie: Om te voorkomen dat ouders geen kaartje hebben reserveren we per ingeschreven leerling 2 plaatsen, de kosten voor de kaarten bedragen 12,50 euro.
  • Kaartverkoop:

De kaartverkoop garantie zal dit keer gefaseerd, digitaal plaatsvinden.

Vanaf….. kunt u maximaal 2 kaarten per leerling bestellen.( Dit om te voorkomen dat ouders hun kinderen niet kunnen zien omdat de voorstelling dan is uitverkocht)

 Na ……. februari komt de reservering garantie bij een te late inschrijving te vervallen. Inschrijven kan natuurlijk dan nog wel.

(Er worden bij controle geen kaarten verkocht aan leerlingen die niet zijn ingeschreven).

Hulpouders. Graag willen we ook weten of er ouders zijn die tijdens de voorstelling groepen willen begeleiden met verkleden, spelletjes, schminken of helpen met kostuums wassen of transport decors en kostuums.

We kunnen het helaas niet allemaal alleen organiseren.  Ons streven is dat ouders 1 voorstelling kijken en een voorstelling achter de schermen helpen, ook dan mag er uit de coulisse gekeken worden naar jullie eigen groep en kind(deren).

Met vriendelijke groet, Roderick en Ellen Harmsen.