K” dans houdt jullie op de hoogte….. Conny Jannssen

Conny Janssen Danst deze zomer in Rotterdamse haven

19-03-2014

Conny Janssen Mirror MirrorDansgezelschap Conny Janssen Danst danst deze zomer de locatievoorstellingMirror Mirror in de Onderzeebootloods in de Rotterdamse haven. Vanaf 26 juni is deze immense ruimte vier weken lang het decor voor twaalf dansers in een choreografie van Conny Janssen en de orkestleden van Sinfonia Rotterdam.

Mirror Mirror van Conny Janssen

In de industriële sfeer van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, tussen architectonische metaalconstructies en met een terras gelegen aan de Maas, treffen dansers, orkest en publiek elkaar. De dansvoorstelling op locatie Mirror Mirror wordt een belevenis in de Rotterdamse haven dankzij een uitgebreid randprogramma. Naast de voorstelling met livemuziek, kun je namelijk kiezen voor onder andere bijzondere boottochten, een diner aan de Maas verzorgd door PICKNICK Rotterdam, meet&greets met de makers en een foto-expositie.

Conny Janssen Danst op locatie

Conny Janssen is specialist in het creëren van voorstellingen op onverwachte locaties: van kerk tot fabriekshal, van tramremise tot parkeergarage. Op 13 maart 2014 werd ook het nieuwe Rotterdam Centraal aan dat lijstje toegevoegd. In 2012 maakte ze How long is now voor de enorme hal van een leegstaande machinefabriek in Vlissingen. In 2013 ging deze succesvolle voorstelling op theatertour.