K’dans Zwijndrecht en Koningsdag 26-4-2014

Zaterdag a.s. zullen de kinderen van Dansschool K’dans, in samenwerking met Stichting Oranjefeesten, 2 keer optreden in Zwijndrecht. De dansers treden allereerst  op tijdens de aubade waar de dansers na het zingen van de traditionele liedjes met alle aanwezige kinderen de ballonnen zullen oplaten. Daarna zullen de allerkleinsten en de kinderen tot 11 jaar nog wat dansjes laten zien aan de Burgermeester D.Schrijer, de wethouders , en al het publiek

Om 11.15 uur treden de dansers opnieuw op, met deels een ander programma, in de tent op het Raadhuisplein.  O.a. de breakdansers zullen o.l.v. Roderick Harmsen hun stoere moves showen. Maar ook laten stoere meiden een streetdance combinatie zien.

Leerlingen  1e optreden worden uiterlijk 8.45 uur bij de tent verwacht, dansers voor de Koningsdans 8.30 uur. Dansers voor het tweede optreden verwachten we na de oranje tompoezen en koffie om 10.50 in de tent.

We hopen op droog weer en heel veel blije kindergezichtjes. Ik hoop dat heel veel belangstellenden van K’dans komen kijken en….. meedoen.