Corona maatregelen aanpassingen

Corona maatregelen

Beste leerlingen en ouders,

Alweer de zoveelste Corona maatregelen aanpassing….

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat, met ingang  van morgen, er na 17.00 uur tot de volgende persconferentie er geen lessen gegeven mogen worden. Wij laten ons echter niet ontmoedigen en zoeken als team een oplossing om jullie toch allemaal fit en in beweging te houden.

Welke lessen kunnen er wel doorgaan?

De lessen van woensdagmiddag, we gaan het als volgt doen:

  • Alle woensdag klassen klassiek hebben les van 14.45-15.45 uur, dus ook de selectiegroep.

  • Alle( streetdance) hiphop leerlingen hebben les van 15.45-16.45 uur. Hierbij kunnen de hip-hop boys van de vrijdagavond aansluiten

  • De les op donderdagmiddag zou 16.15 uur kunnen starten tot 17.00 uur. Iets korter maar wel gewoon les.

De overige lessen:

Zoals gezegd willen we binnen de gegeven mogelijkheden van de nieuwe Corona maatregelen toch iedereen de kans geven te blijven bewegen. Dit kan dus nu alleen nog maar overdag en dat betekent in het weekend. Wij docenten zijn optimaal gemotiveerd maar het vraagt van alle partijen nogal wat. Gelukkig zijn we allemaal lenig en creatief dus wij hopen jullie aanpassingsvermogen.

Wat is het plan?

Liever niet naar buiten tijdens de les, dat hoeft ook niet als ik de aula’s van het Develsteincollege zou kunnen huren. Hiervoor is zojuist de bevestiging binnengekomen. Nu kunnen we een rooster samenstellen waar iedereen zou kunnen trainen.

Mogelijk moeten we wel wat aanpassingen doen maar dat kunnen we in de groepsapp bespreken. Morgen eerst overleg  over de details met het Develsteincollege. Er zijn ongetwijfeld veel leerlingen die een baantje hebben, of wedstrijden.Dat is handig voor ons om te weten. Meld dit dan even bij je docent.

Wanneer wij alles op een rijtje hebben….

Als het zover is, wordt je per les die je volgt in de appgroep geïnformeerd. Dit zal in de loop van de week hopelijk gebeuren. (zit je niet in de mailing dan kun je je opgeven via de website, klik HIER en slide helemaal naar beneden)

Ons motto is: samen gezond en sterk!

We hopen op om hier samen met jullie door te komen!

Namens het K’dans- team, Ellen.