Morgen, 8 mei starten we weer met alle danslessen!

Beste allemaal,

  • Morgen, maandag 8 mei, starten alle lessen weer. Met oog op de voorstellingen is het van groot belang dat iedereen er echt zoveel mogelijk is.
  • Alle kostuums zijn zo goed als rond en de finale is gemaakt. We starten deze week met het instuderen hiervan.
  • De voorverkoop is allemaal op orde en ik verwacht dat deze week de kaarten van de drukker komen.( wie dit nog niet heeft doorgegeven of als ik de inschrijving nog niet heb ontvangen, deze week is echt de laatste kans!). Ik hoop dat ik deze volgend weekend voor jullie te kunnen sorteren.
  • Als dit klaar is dan geef ik het startsein voor de vrije verkoop van het restant van de kaarten.(informeer dus nu al in je omgeving of er mensen zijn die ook graag willen komen kijken. Vanaf de vrije verkoop is het aantal vrij en op=op. ( dit gaat in de regel supersnel)
  • Alle mixen van de muziek klaar, mocht je deze willen hebben om te oefenen stuur me dan een berichtje dan krijg je dit. ( graag even naam en lestijd erbij)
  • Volgende week maak ik ook bekend wanneer de generale repetitie is en welke tijden.
  • Ook plan ik dan een afspraak met de hulpouders.
  • Zijn er leerlingen of nog meer ouders die mij nog willen helpen na de voorstelling met het wassen van de kostuums?

 Niet om vervelend te doen maar…..omdat ik alles zelf doe begrijpen jullie vast dat mijn hoofd heel druk is. Hebben jullie vragen, stel deze dan zoveel mogelijk in de les. (ook voor ouders op de wissel van de les graag).

(Ik doe enorm mijn best, geef me soms even de tijd om na te denken, wacht even op je beurt met vragen stellen. Zo kan ik mijn koppie helder houden. Lees de informatie brieven steeds goed. Ik geef alle informatie steeds in fases zoals ik in het loop der jaren heb geleerd is dit het beste. volgende week dus meer informatie….. hou de nieuwsbrieven goed in de gaten).

We gaan er een feestje van maken met elkaar!

Groeten, namens ons team, Ellen