Suggestie bezoek voorstelling.

Suggestie bezoek voorstelling:

Remake succesvolle dansvoorstelling
‘Ne Me Quitte Pas’ van Isabelle Beernaert
dit najaar in de Belgische en Nederlandse theaters!

Sinds 2011 brengt de populaire Belgische choreografe Isabelle Beernaert unieke dansvoorstellingen naar de Belgische en Nederlandse theaters. ‘Ne Me Quitte Pas’ was de eerste van ondertussen zes succesvolle theaterproducties en de verwezenlijking van haar droom om de aangrijpende choreografiën die ze maakte voor de televisieprogramma’s ‘The Ultimate Dance Battle’ en ‘So You Think You Can Dance’, aangevuld met nieuw werk, te bundelen in een avondvullend programma. Na het enorme succes in Vlaanderen en Nederland, en op algemene vraag van het publiek, keert Isabelle Beernaert met een geheel nieuwe versie van ‘Ne Me Quitte pas’ van oktober 2016 tot en met maart 2017 terug in de Belgische en Nederlandse theaters. Voor de speeldata zie de volgende link:
http://isabellebeernaert.be/ne-me-quitte-pas

In ‘Ne Me Quitte Pas’ verbeeldt Isabelle Beernaert de door Jacques Brel bezongen verloren liefde.

‘Verlaat me niet …we moeten vergeven … de tijd vergeten van het onbegrip en de verloren tijd om te weten waarom …’

‘Door de chaos of juist de sleur van het leven, het alledaagse, raak je soms het vuur van de liefde kwijt. En dan loop je gevaar… er komt een onherstelbare fout…’

Een dansverhaal, ondersteund met sfeervolle film en projectie, over de absolute hoogtepunten en dalen van de menselijke emoties. Modern choreografe Isabelle kan als geen ander zo aangrijpend de liefde, passie, maar ook de vertwijfeling en verwarring verbeelden met temperamentvolle dans. Haar veelzijdigheid laat dansers van verschillende stijlen intens schitteren, op oa. muziek van Jacques Brel, Edith Piaf, Damien Rice, Adele, Astor Piazolla, Erik Satie en Bach.

De theatershows van Isabelle Beernaert verkopen steeds in een razendsnel tempo uit, dus wees er snel bij!!

Tickets zijn te verkrijgen via de volgende links:
Voor Vlaanderen: http://www.musichall.be/ne-me-quitte-pas
Voor Luik: https://LeForum/NeMeQuittePas
Voor Nederland: http://www.ntk.nl/isabelle-beernaert-ne-me-quitte-pas