Nieuwsbrief sept augustus 2020

Beste ouders en dansers,

Hier en daar hebben jullie misschien al gemerkt dat er iets aan het veranderen is binnen K’dans.

Met ingang van oktober zal K’dans de deuren op een tweede lokatie gaan openen en het dansaanbod langzaam aan gaan uitbreiden. Na een prettige samenwerking met het Theaterhuis onder leiding van Dana Gooijer hebben we gezamenlijk besloten dat K’dans de dansafdeling van het Theaterhuis per 1 oktober a.s. overneemt. Deze is gevestigd in de Balistraat 1 waar we een prima extra dansstudio tot onze beschikking krijgen.

Achter de schermen werken we met de dansdocenten aan een hele nieuwe ontwikkeling binnen onze dansschool. Zoals jullie hebben kunnen zien hebben we al een eerste dansworkshop weekend achter de rug met gastdocenten van de top van Nederland. Dit is goed ontvangen geweest en we hopen dit op korte termijn weer te voortzetten maar dan ook met de volwassen leerlingen.

Verder zijn er inmiddels, na een auditieronde, de eerste twee demo/danswedstrijd teams geformeerd met leerlingen van K’dans en het Theaterhuis. Deze zullen dit schooljaar al gaan deelnemen aan hun eerste gezamenlijke wedstrijden, mits de Corona dit toestaat.

We willen nog meer: binnenkort willen we audities plannen voor kinderen inde leeftijd 8-12 jaar. We hebben nu al een select groepje kids die op woensdag trainen waarmee we naar de next level willen. Tot slot gaan we ook aan de slag met onze bijna allerkleinste dansertjes. (ongeveer 6-8 jaar). Op woensdag middag gaan we werken met kinderen die misschien wel meer willen. De kinderen die dit leuk vinden kunnen dan 1.5 uur dansen in een mix van klassiek en hip-hopdans onder leiding van twee docenten.

Nieuwe danslessen bij K’dans: Vanaf oktober zal ons docenten team worden uitgebreid met popping op de zaterdagmiddag 14.00- 15.00 uur en moderne dans, lesdag/tijd laten we jullie nog even weten.

Op maandag komt er voor volwassenen een extra klassieke balletles.

Nieuw in K’dans: Vanaf oktober gaan we onze sportievere lessen als fatburning uitbreiden met cardio kickboksen voor kinderen en volwassenen (op maandag)

Gezien de lastige Corona periode waar we ons in bevinden is het moeilijk om een voorstelling te plannen. Toch wordt er inmiddels een start gemaakt. Er borrelen al wat ideeën.

Het rooster is bijna rond en zal ik onderaan meesturen. Gedurende dit schooljaar verwachten we nog meer ontwikkelingen. Ik houd jullie hierover op de hoogte.